03 май 2012

EUR/USD 03 Май 2012


Кирил Тюлев
кликнете върху графиката за по голям размер

8ч.                          Двойката продължава страничното движение в ареала 1.30 - 1.35
Проекцията на  индикатора, недвусмислено отскача от линията на подкрепа разположена по дъната. Нещо повече, съпротивата //червената линия// бе пробита категорично и въпреки , че гравитира около нулата на осцилатора, до като тази солидна подкрепа не бъде пробита, подновяване на низходящото движение, не може да бъде коментирано.


Кирил Тюлев
кликнете върху графиката за по голям размер
4ч.                           Двойката опря и отскочи послушно от съпротивата проектирана по върховете на индикатора.  В потвърждение на тезата, развита от няколко дни, същата проби подкрепата // червената линия // и ускори рязко към дъното на рейнджа.



Кирил Тюлев
кликнете върху графиката за по голям размер
2ч.                      На графиката имаме потвърждение на идеята за формация триъгълник, която развиваме последните дни.
 Потвърждавайки локален връх  като четвърта вълна D  цената бе отразена от линията на съпротива и  се ориентира в посока долното рамо на триъгълника за финална вълна Е


Заключение:                      Със своята ориентация, под-вълни и динамика, двойката се движи в работна хипотеза триъгълник. Същото намери потвърждение с финал на вълна Д и ревърс в посока вълна Е 
Едва след изчерпване на последната, можем да търсим последващо развитие в рамките на съществуващият рейндж или пробив в посока Ц вълна, ако настоящият триъгълник играе ролята на B  от АБЦ  или  е формация реверсиращ  триъгълник
Все пак, до като линията на подкрепа по дъната на 8ч. не бъде преодоляна, за подновяване на низходящият тренд, е рано да се говори.



Изразеното мнение в блога е лична визия за пазарната перспектива и не следва да бъдат приемана като инвестиционен съвет !!!